Доналд: Сјајна увертира за Русе

62

Фудбалери Црвене звезде настављају са узбудљивим и мечевима који обилују головима и атрактивним потезима.

Звездин везиста Мичел Доналд истиче да је задовољан што се је његова екипа нападала од првог до последњег минута.

Утакмица против Чукаричког је била заиста једна од најинтересантнијих ове сезоне. Обе екипе су биле силно мотивисане, зато и јесте било седам голова за 90 минута. Ми јесмо правили грешке, код 2:0 је деловало као да је утакмица решена, али Чукарички је показао да је добра екипа. Најважније је да смо ми на крају победили — рекао је Доналд.

Звездин везиста веровао је да његова екипа може до тријумфа.

У овој утакмици показали смо изузетну менталну снагу. Чукарички је два пута стизао наш резултат, али и на 3:3 смо сви веровали у победу. Као професионалац, нисам задовољан овом победом, нико не воли да прими гол, али као играч сам пресрећан. Имали смо више среће, било је много голова и лепих потеза, а то је оно због чега се фудбал игра.

Након краћег одмора Црвену звезду у недељу очекује пријатељски дуел са московским Спартаком.

Пријатељски мечеви су увек другачији од првенствених, овај ће се издвојити сјајном атмосфером коју ће направити навијачи два братска клуба. За нас је велика част да одмеримо снаге са првопласираном екипом Русије. Играо сам против Спартака, али се не сећам тог дуела, прошло је много времена од тад. Свакако знам да је реч о одличној екипи, као и то да ћемо дати све од себе да победимо. Не сумњам да ће подршка бити изванредна, стадион испуњен до последњег места и да ће нам Делије и овог пута бити ветар у леђа — поручио је Доналд.

Претходни текстПораз црвено-белих на старту Првенства
Следећи текстЦрвено-бели убедљиво до полуфинала плеј-офа