Плавшић: Да наставимо до титуле

65

Одличну форму која га краси од почетка пролећног дела шампионата Срђан Плавшић показао је и на утакмици против Јавора.

Добру игру Звездин крилни нападач крунисао је поготком у 47. минуту меча.

Ова победа много значи екипи за самопоуздање пред наредне мечеве. Одиграли смо добру утакмицу, поново је друго полувреме било боље, али сматрам да смо се и у првом добро показали. На време смо постигли гол, отворили утакмицу како треба и после тога је све било рутински. Имали смо контролу током целог меча и били бољи ривал на терену — рекао је Плавшић.

Десна страна коју су чинили Петковић и Плавшић одлично је функционисала на мечу пртив Јавора.

Генерално се добро разумем са Петковићем, одлично сарађујем са њим и на тренинзима и то није ништа ново. Надам се да ћемо наставити у истом ритму. Много ми значе гол и добра партија, а надам се да је ово само једна у низу.

Плавшић сматра да је резултат могао да буде и убедљивији.

Сматрам да сам и лично био бољи у другом делу игре. Док нисмо постигли први гол више смо ишли на центаршутеве. После Кангиног поготка мислим да смо били много бољи, имали смо и већи посед и све што је шеф тражио од нас смо испунили. Имали смо доста стопостотних шанси и тиме заиста треба да будемо задовољни, али ипак мислим да смо у неким ситуацијама били мирнији и гол разлика би била већа. Најважнија су три бода, а ни резултат 3:0 није лош. Окрећемо се новој утакмици и наредном противнику, надам се да ћемо побеђивати као и до сада — поручио је Плавшић.

Претходни текстТри злата за црвено-беле на Омега купу
Следећи текстПобеда за рекорд и нове дуеле са Подгоричанима