Дерби у Новом Саду за крај лигашког дела Суперлиге

46

Дерби утакмицом између Војводине НС семе и Црвене звезде завршава се лигашки део такмичења у Суперлиги Србије. Црвено-бели гостују Новосађанима у суботу 4. марта (19 часова).

Наши одбојкаши су доживели четири пораза у последњих пет мечева у Суперлиги и утакмица у Новом Саду ће им доћи као добра провера пред плеј-оф и завршни турнир Купа Србије.

У последњих пет мечева имали смо четири пораза. Ово је права прилика да подигнемо форму и да покушамо да одиграмо најбоље што можемо у Новом Саду против фаворизоване Војводине. Право је време да пред плеј-оф и завршницу Купа проверимо где смо са нашом игром. Добро радимо и тренирамо и сви смо спремни да дамо свој максимум и допринос како би у Новом Саду покушали да остваримо победу против Војводине – изјавио је Душан Стојсављевић, примач сервиса Црвене звезде.

Дерби меч последњег кола лигашког дела такмичења Суперлиге између Војводине НС семе и Црвене звезде на програму је у суботу 4. марта од 19 часова у дворани СПЦ Војводина у Новом Саду. Меч ће судити Зоран Радовановић и Анђелко Поповић.

Претходни текстАпел за јавност
Следећи текстЗвездине даме у суботу у Старој Пазови