Одбојкаши Звезде дочекују Јединство

63

Одбојкаши Црвене звезде у петак (18 часова) ће бити домаћини Јединству из Старе Пазове у оквиру 17. кола Суперлиге Србије.

Црвено-бели су у прошлом колу доживели пораз, а у мечевима који следе желе да се што боље припреме за завршницу сезоне и борбу за трофеје.

Морамо да поправимо нашу игру, лоше смо одиграли против Партизана. Уколико будемо боље играли против Јединства и ако буде све како треба можемо да се надамо победи – изјавио је Никола Вељовић, техничар Црвене звезде.

Јединство је нанизало шест победа у Суперлиги и тренутно су пети на табели. У првом делу сезоне Црвена звезда је као гост славила после пет сетова 2:3 (16:25, 25:23, 25:22, 21:25, 9:15), а исти ривали су се састали још једном, у осмини финала Купа Србије, када је наш тим поново био бољи, овога пута резултатом 1:3 (18:25, 26:24, 21:25, 17:25).

Јединство има добру екипу, појачали су се на неколико позиција, играју добро, везали су неколико победа… Ипак, мислим да ако будемо одиграли на максималном нивоу све зависи од нас. Очекује нас сигурно једна тешка утакмица, управо због те наше лоше игре у последње време и верујем да ћемо се вратити у ритам добрих игара и резултата – закључио је Вељовић.

Утакмица 17. кола Суперлиге Србије између Црвене звезде и Јединства из Старе Пазове је на програму у петак 24. фебруара од 18 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Улазнице ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Ђорђе Зеленовић и Горан Градински.

Претходни текстЦрвено-бели убедљиви на крају лигашког дела Првенства
Следећи текстЗвезда представила кампове на Сајму