Списак играча за Кипар

69

Фудбалери Црвене звезде отпочели су другу фазу припрема за наставак сезоне.

Током наредне две недеље, екипа Миодрага Божовића брусиће форму за наставак сезоне, а овога пута база за рад ће им бити на Кипру у месту Пафос. Реч је о прошлогодишњој зимској бази која се показала као право место за припреме.

На другу фазу припрема отпутовало је 26 фудбалера, и то су:

Александар Станковић, Немања Супић, Александар Луковић, Зоран Рендулић, Дамјан Ле Талек, Абрахам Фримпонг, Душан Анђелковић, Михаило Ристић, Стефан Милошевић, Мичел Доналд, Андрија Луковић, Урош Рачић, Вељко Николић, Марко Полетановић, Лука Илић, Славољуб Срнић, Милан Сенић, Лука Аџић, Немања Милић, Петар Орландић, Вања Вучићевић, Предраг Сикимић, Милан Павков, Срђан Вујаклија, Лазар Романић и Марко Петковић

Након обавеза које имају са репрезентацијом, екипи ће се 31. јануара или 1. фебруара прикључити и Филип Манојловић и Срђан Плавшић, док ће Гелор Канга и Џон Руиз такође директно стићи на Кипар.

Црвену звезду на Кипру очекују четири утакмице, Прва утакмица на програму је 31. јануара, а у питању је дуел против мађарског Шопронија. Два дана касније, 2. фебруара, црвено-бели ће одмерити снаге са Олимпијом Сату Маре (Румунија). Једанаестог дана фебруара на програму ће бити два дуела. Први је против руског Волгара, док се други противник још увек тражи.

Претходни текстПотписан Меморандум о разумевању са Специјалном болницом Чигота
Следећи текстЦрвена звезда убедљива у „вечитом дербију“