Звезда уз децу из прихватилишта

61

Фудбалери Црвене звезде узели су учешће у традиционалној хуманитарној модној ревији за децу прихватилишта која је одржна синоц, 27. децембра.

Циљ ове акције био је да се малишанима из прихватилишта улепшају новогодишњи празници и да у пакетићима добију баш оно што су пожелели. У сезони даривања наш клуб је спреман да деци испуни жеље да упознају своје фудбалске идоле и да баш од њих добију новогодишње поклоне. Тројица дечака пожелала су дрес Црвене звезде што им је клуб врло радо испунио. Зоран Рендулић и Филип Манојловић уручили су, уз пакетиће, и црвено-беле дресове и тиме неизмерно обрадовали малишане.

Била ми је изузетна част да присуствујем овој хуманитарној акцији. Јако сам срећан што имам прилику да деци улепшам празнике и бар на кратко им вратим осмех на лице. Желео бих да оваквих акција буде што више и увек ћу им се радо одазивати, као и сви моји саиграчи, сигуран сам – рекао је Зоран Рендулић.

Деца из прихватилишта пожелела су да угосте првотимци Црвене звезде и тако имају прилику да се са њима упознају и друже. Ту жељу су им испунили Андрија Луковић и Михајло Ристић. Они су данас обишли прихватилиште, разговарали и фотографисали се са малишанима, разменили су лепе поклоне и пожелели једни другима успешну и срећну Нову годину.

Претходни текстЗвезда против Бадела за ТОП8
Следећи текстДоктор Леки – Звездаш године!