Звезда власник још два објекта

135

Низ добрих резултата на свим пољима настављен је са две лепе вести. Хотел клуба и медицински центар омладинске школе су озакоњени, односно легализовани и додати су непокретностима које поседује Црвена звезда.

Хотел клуба је практично база првог тима у коме играчи проводе највећи део „карантина“ пред мечеве, где се хране и одмарају између напорних тренинга. Хотел има 18 соба, апартман, ресторан са кухињом, салу за састанке… Такође користила га је и омладинска школа, а пошто се сваким даном унапређује и функционише на завидном нивоу нема сумње да ће много значити клубу и играчима. На овај начин Звезда је осигурала стабилност рада свих селекција.

Такође, легализован је и медицински центар омладинске школе који се налази иза јужне трибине. Реч је о објекту који је некада користио као „карантин“ омладинске школе. Међутим услед лоше финасијске ситуације он је био запуштен. Ипак, доласком Драгана Младеновића на чело школе ситуација се променила и простор је поново оживео овог пута у функцији медицинског центра чиме је направљен још један корак ка подизању наше школе на висок ниво.

Претходни текстНаше девојке за децу оболелу од рака
Следећи текстАранитовић поново оперисан у Немачкој