Стефан Илић: Деби велики мотив

74

Утакмица против Радника у Сурдулици, осим по победи, по још нечему ће посебно остати у сећању младог шпица Стефана Илића. У 80. минуту ушао је у игру уместо Славољуба Срнића и тако забележио деби на званичној утакмици у црвено-белом дресу.

Очекивао сам да ћу добити шансу чим сам сазнао да сам у протоколу за утакмицу. Потајно сам се надао да ћу баш на мечу којим смо прославили јесењу титулу добити прилику да дебитујем за Звезду. Драго ми је што је тако и било и што смо успели да забележимо победу и растерећено и у доброј атмосфери одемо на одмор. Можда ћу ја и најдуже памтити ову утакмицу, без обзира на минутажу, изузетна ми је част што сам први пут обукао црвено-бели дрес на званичној утакмици – рекао је Илић.

Звездин шпиц осврнуо се и на саму утакмицу.

Утакмица је била јако тешка, а у којој мери је терен био отежавајући фактор схватио сам тек када сам ушао у игру. Са стране можда и није изгледало тако, али услови су нам били веома отежани због леда. Честитао бих момцима који су изнели највећи део терета на јучерашњем мечу. Драго ми је ако сам својом игром бар мало помогао саиграчима да освојимо нова три бода.

Након одмора, млади Звездин шпиц очекује да ће екипа наставити у истом ритму.

Надам се да је јесења титула само назнака оног што нас на пролеће чека и оног за шта сви радимо и тренирамо напорно сваког дана, а то је освајање дупле круне. Мени је утакмица против Радника додатни мотив да се трудим још више, да се докажем тренеру и да у наредној сезони што чешће добијам прилику да играм пред навијачима који без сумње праве најбољу атмосферу – закључио је Илић.

Претходни текстЦрвено-бело вече у Лесковцу
Следећи текстИгор Савић: Пионири ће се тек показати