Нови Београд дочекао Звезду

120

Делегација ФК Црвена звезда је у петак, 9. децембра, посетила и Нови Београд односно основну школу „Лазар Костић“.

Као и много пута до сада, фудбалере Црвене звезде дочекала је пуна сала ђака који су желели да присуствују овом дружењу. Овога пута децу су посетили Дамир Кахриман, Урош Рачић и Лука Аџић. Они су малишанима делили аутограме, али и специјалне поклоне које је Црвена звезда припремила.

Клуб се овом приликом захваљује свим запосленима у школи који су учинили све да ђаци, али и фудбалери уживају.

Ученици ове школе имали су прилику да се информишу о акцији „Ђачки југ“ која им омогућава да Црвену звезду гледају бесплатно сваки пут када се утакмица одиграва на стадиону „Рајко Митић“. Иако се позив односи на све утакмице, ђацима је уручена и специјална позивница за дуел Црвене звезде и Радничког из Ниша. Сви ђаци, основци и средњошколци ће уз ђачку књижицу моћи да уђу на јужну трибину стадиона „Рајко Митић“.

Гостовање на Новом Београду је уједно било и последње предвиђено за 2016. годину. Црвена звезда ће у оквиру акције „Ђачки југ“ и наредног пролећа посећивати основне школе. Планирано је да се дружењем са децом код садашњих и будућих Звездаша пробуди жеља за бављењем спортом, али и праћењем најтрофејнијег клуба у Србији.

Претходни текстЦрвено-беле у финалу Купа Србије
Следећи текстЗвезда ТВ – Црвено-бело вече