Звезда и Војводина у борби за јесењу титулу

66

Две најбоље српске екипе, Црвена звезда и Војводина НС семе састаће се у суботу 10. децембра (19,30 часова) у дерби мечу 9. кола Суперлиге Србије.

Већ дуги низ година београдски и новосадски црвено-бели воде велике борбе у домаћим такмичењима. Црвена звезда је последњих сезона била знатно успешнија, а пред нови дуел Војводина има предност на табели домаћег шампионата.

Свакако да идемо на победу у дербију. Војводина је прва на табели са три бода више, али се у генералном пласману гледају победе где смо изједначени. Самим тим евентуална победа у сутрашењм мечу ће нам много значити јер би се тако окитили јесењом титулом – рекао је капитен црвено-белих Никола Мунћан.

Тријумф би нашем тиму донео додатно самопоуздање пред наставак сезоне, у одлучујућим мечевима у борби за шампионску титулу.

Надам се доброј игри. Они су показали да су иако млада екипа, са пар искуснијих играча, су сасвим равноправан противник и конкурент за шампионску титулу. Добра игра и победа у том мечу ће нам доста значити у наредним, одлучујућим сусретима са одбојкашима Војводине – закључио је Мунћан.

Утакмица 9. кола Суперлиге Србије између Црвене звезде и Војводине НС семе је на програму у суботу 10. децембра од 19,30 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Улазнице ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Иван Лазаревић и Дејан Рогић.

Претходни текстВече за памћење
Следећи текстБожовић: Канга ће играти од почетка