Црвено-беле у петак гостују у Зрењанину

58

Одбојкашице Црвене звезде у петак 9. децембра (20 часова) гостују екипи МД Зрењанин у оквиру 9. кола Суперлиге Србије.

Примач сервиса црвено-белих Бојана Миленковић верује да ће наш тим пружити добру представу публици у Зрењанину.

Утакмица у Зрењанину је јако битна за нас. Верујем да ћемо пружити добру партију. Морамо да будемо сконцентрисане на игру и да дамо свој максимум. Једноставно би требало да применимо договоре са тренинга на утакмицу и онда можемо да очекујемо да резултат на крају буде позитиван за нас – изјавила је Миленковићева.

Црвену звезду након меча у Зрењанину очекују три везане утакмице против актуелног шампиона Визуре, два м еча у окивру четвртфинала Купа Србије и један у оквиру 10. кола Суперлиге.

Након меча у Зрењанину нас очекују три везана меча против Визуре. Не желим да потцењујем екипу Зрењанина, али је чињеница да ће меч против њих бити припрема за мечеве са актуелним шампионкама. На нама је да у сваки меч уђемо максимално, па је такав случај и пред дуел са Зрењанинкама – рекла је Бојана Миленковић.

Утакмица 9. кола Суперлиге Србије између МД Зрењанина и Црвене звезде игра се у петак 9. децембра од 20 часова у Кристалној дворани у Зрењанину. Меч ће судити Владимир Симоновић и Владимир Цветковић.

Претходни текстНа данашњи дан – успон на кров света!
Следећи текстПремијера нове Звездине песме