Први „вечити дерби“ у сезони

126

Кошаркашице Црвене звезде у недељу, 4.децембра, играју први овосезонски „вечити дерби“ против екипе Партизана 1953, у оквиру 9.кола Прве женске лиге Србије. Меч се игра у дворани „Баскет сити“ са почетком у 19:00.

Након победе у домаћој лиги и пораза у WABA лиги, црвено беле ће изаћи на мегдан екипи Партизана 1953. Дуели са „вечитим ривалом“ увек су доносили доста узбуђења, па нема сумње да ће тако бити и овај пут. Тренер Драган Вуковић очекује, сад већ по традицији, добру утакмицу и велику борбу.

Утакмице против Партизана увек имају посебну драж и додатно нас мотивишу. Имају пар искусних играчица међу којима је и наша бивша играчица и репрезентативка, Иванка Матић. Јасно је да сви против нашег тима излазе максимално мотивисани са жељом да победе. Наш задатак је да наметнемо свој ритам, да противнику не дозволимо добар шут и лаке поене, и да тако дођемо до повољног резултата.

Капитен екипе, Александра Катанић, такође очекује добар и неизвесан меч у недељу.

Екипа Партизана има добар тим. Играју у WABA лиги што значи да нас сигурно не очекује лак посао. Знамо који нам је циљ, морамо да одиграмо са пуно енергије и да их зауставимо у сегментима у којима су најбољи.

Позивамо навијаче да дођу и подрже црвено-беле кошаркашице да уз њихову подршку забележе још један тријумф у вечитом дербију.

Након овог дуела екипа Црвене звезде одмах почиње припреме за наредни меч, у коме дочекује првопласирану екипу из своје групе, екипу Атлете Цеље, у оквиру 7.кола WABA лиге.

Претходни текстБожовић: Имамо квалитет за победу
Следећи текстМирко Буњевчевић: Деца схватају шта је Звезда