Одбојкаши Звезде отпутовали у Измир

79

Одбојкаши Црвене звезде отпутовали су у Измир, у Турску, где их очекује реванш утакмица 3. кола ЦЕВ Лиге шампиона против екипе Аркаша.

Први меч у Београду окончао се тријумфом турске екипе резултатом 0:3, по сетовима 15:25, 23:25, 14:25.

Очекивали смо да ће одиграти одлично. То је веома озбиљна екипа, која има озбиљан приступ утакмицама. Пружили смо свој максимум у овом тренутку, против једне овакве екипе – изјавио је Никола Мунћан, капитен црвено-белих.

Блокер Црвене звезде је свестан шанси свог тима у реваншу, али очекује да ће наша екипа пружити јачи отпор.

У реваншу би требало да у меч уђемо опуштени, да будемо фокусирани да „покупимо“ што више поука и квалитета из ових дуела. Надам се да ћемо одиграти бар мало боље у Турској и да ћемо пружити већи отпор. Далеко од тога да смо одустали од победе, али једноставно уверили су нас да су веома озбиљна екипа и да се против њих мора играти на високом нивоу и без грешака – закључио је Мунћан.

Реванш утакмица 3. кола ЦЕВ Лиге шампиона између Аркаша и Црвене звезде игра се у недељу 20. новембра од 14 часова, по нашем времену, у дворани „Ататурк Волејбол Салону“ у Измиру (Турска), уз директан пренос на ТВ Спорт Клуб. Меч ће судити Елдар Зулфугаров из Азербејџана и Виктор Козловскиј из Украјине.

Победник овог дуела такмичење ће наставити у 4. колу, односно групној фази Лиге шампиона (6. децембар – 1. март), док ће поражени наставити такмичење у шеснаестини финала Купа ЦЕВ 2017. (4. и 18. јануар).

Претходни текстСписак путника за Крушевац
Следећи текстЦрвено-беле протутњале кроз Футог