Сикимић: Био сам миран и после изједначења

73

Нова победа Црвене звезде и нови голови Предрага Сикимића – кратак је резиме утакмице 14. кола у којој су се састали Црвена звезда и Рад.

Звездин нападач је поново „решио“ утакмицу и донео Звезди нова три бода.

Нисмо одиграли добро у првом полувремену, али осећао сам да ћемо да постигнемо гол. Појачали смо у другом делу, свако од нас је пружио више, и гол је дошао. Био сам миран и након изједначења. Гледаш у семафор, надаш се да ће бити нових шанси и размишљаш како мораш да их искористиш, то је цела филозофија. Рад није нимало наивна екипа. Било је неизвесно до самог краја али битно је да смо добили – рекао је Сикимић после утакмице.

Звездином нападачу полако прелази у навику решавање утакмица.

Осећам се супер. Ово је мој бивши клуб, и увек сам добро играо против њих, то се и сада поновило. Добар рад се увек испати, ако не овде, врати се у другом клубу, ако не у другом, онда у трећем, а ако не ни тада, вратиће се деци. Колико дајеш фудбалу, толико ти се враћа – сматра Сикимић.

Звезда је новом победом задржала бодовну разлику на табели.

Не гледам бодове пошто долази до дељења. Верујем да ће плеј-оф бити неизвеснији него прошле године. Сам плеј-оф је добар за све екипе, осим за првопласирану. Не знам шта мисле да су постигли тиме, мање људи долази на стадион јер се губи драж – рекао је Предраг Сикимић.

Претходни текстМилица Николић вицешампионка на ГС у Абу Дабију
Следећи текстИ шампион поражен у Шумицама!