Одбојкаши Звезде гостују Клеку

69

У суобту 29. октобра (19 часова) одбојкаши Црвене звезде ће у оквиру 3. кола Суперлиге Србије гостовати екипи Клек Србијашуме.

Црвено-бели се налазе у доброј форми. После освајања Супер Купа, остварили су две победе у првенству и једну у Купу Србије, а наше одбојкаше тек очекују велики изазови.

Свесни смо да је наша екипа доста ослабљена у односу на прошлу сезону. Има доста недостатака у игри нашег тима и још увек се уигравамо. За сада јесмо у добром ритму, али још увек тражимо своју игру и најјачу поставу, тако да нам ниједна утакмица није лака и не можемо са сигурношћу гарантовати победу, већ морамо максимално ући у сваки меч као да је финале плеј-офа или да носи велики терет, иако је обична првенствена утакмица. Једино тако можемо да саградимо тај победнички менталитет који ће нам много значити у наставку сезоне – изјавио је Александар Благојевић, коректор Црвене звезде.

Иако још увек нису остварили победу одбојкаши Клека су одиграли две веома неизвесне утакмице, у пет сетова, против Радничког и Партизана.

Клек је екипа која већ другу сезону има исти састав. Мислим да, у односу на прошлу сезону, нису мењали играче ни на једној позицији. То је стварно реткост за једну екипу у Суперлиги Србије. Сигурно је да су доста искуснија екипа од нас. Неки од њихових играча су играли у иностранству и већ имају завидне каријере. На нама је да својом жељом и ентузијазмом одиграмо најбоље и успемо да победимо – закључио је Благојевић.

Утакмица 3. кола Суперлиге Србије између Клека Србијашуме и Црвене звезде на програму је у суботу 29. октобра од 19 часова у спортској дворани „Милош Грбић“ у Клеку. Меч ће судити Ђорђе Стевановић и Горан Градински.

Претходни текстЗвезда наставила да посећује школе
Следећи текстУ суботу два вечита дербија