Бабунски и Аврамовски на ЕП!

79

Млада српска репрезентација ће након баража потражити своје место на Европском првенству у Пољској, али Црвена звезда је већ добила своје представнике на овом такмичењу.

Након утакмица последњег кола групне фазе квалификација за Европско првенство за играче млађе од 21 године, Црвена звезда је добила своје прве представнике на овом такмичењу. У питању су Давид Бабунски и Данијел Аврамовски, који су у уторак увече предводили младу репрезентацију Македоније до историјског успеха! Македонија је савладала Шкотску резултатом 2:0, а након кикса Исланда против Украјине, Бабунски и екипа нашли су се на првом месту на табели испред Исланда и фаворизоване Француске!

Прилику да се придруже својим саиграчима, имаће и Срђан Плавшић, Михаило Ристић и Филип Манојловић, који чекају жреб и последњу препреку коју ће млада репрезентација Србије морати да прескочи како би се квалификовала за ово такмичење.

ФК Црвена звезда честита својим фудбалерима који су се већ пласирали на Европско првенство, и жели им много успеха на смотри младих фудбалера у Пољској 2017. године.

Претходни текстЗвездини „манекени“ и „RANCCO“
Следећи текстПротив Чукаричког у 15 часова