ЖФК Црвена звезда бољи од ветерана Грчке

100

У понедељак, 10. окробра, на помоћном терену стадиона „Рајко Митић“ одиграна је пријатељска фудбалска утакмица у којој су се састали ветерани грчког фудбала и ЖФК Црвена звезда.

Утакмица је заршена победом Звездиних играчица резултатом 5:1. Противни женског клуба били су ветерани Олимпијакоса појачани легендама и других грчких клубова. У

Овај дуел је организовала амбасада Грчке у Београду. Гости су били одушевљени, јер раније нису имали прилике да играју са девојкама. Такође, нашем клубу је био први пут да угости великане грчког фудбала.

Сама утакмица је обиловала лепим потезима и још лепшим головима. Прави ревијални меч који је одушевио све присутне. Дружење је завршено у Медија центру стадиона „Рајко Митић“ где су гости и домаћини разменили поклоне. Такође, грчки ветерани позвали су ЖФК Црвена звезда да буду њихови гости у будућности.

Веома смо задовољни што смо имали прилику да будемо део овако лепе утакмице са легендама грчког фудбала. Још смо срећнији што смо на леп начин промовисали женски фудбал у Србији и отворили врата нашем клубу у Грчкој – рекао је председник ЖФК Црвена звезда Света Мирковић.

Претходни текстПродаја карата за Дарушафаку од среде
Следећи текстКадеткиње се пласирале у кадетску лигу Србије