Срнић: Све смо бољи

71

Славољуб Срнић се, као и његови саиграчи који немају репрезентативне обавезе, припрема за наставак првенствене трке.

Звездино брзоного крило је у последњих неколико утакмица почело да хвата форму, па се самим тим и конкретан учинак у виду голова и асистенција побољшао.

Истина је, дуго сам чекао на гол, улазио сам у шансе али као да ме је неко проклео – нисам успевао да погодим. Против Војводине сам успео да постигнем гол који је пре свега мени много значио на плану самопоуздања. Наравно, подједнако ми је важно и да бележим асистенције, јер то се од мене као крилног фудбалера и очекује. Против Јавора сам „уписао“ једну, и надам се да ће се моје име чешће појављивати у обе колоне – пожелео је Срнић.

Утисак је да се успон Срнићеве форме поклопио са успоном форме читаве екипе.

Након много тренинга и уигравања, почели смо да изгледамо боље и на терену. Радује ме то што смо још ефикаснији него претходне сезоне, знам за те статистичке податке и срећан сам што сам део такве екипе. На крају се све своди на то да није ни важно ко ће постићи гол, све док голови долазе и док побеђујемо. Сваки пут може неко други да искочи, а то је одлика квалитетних екипа – резонује Срнић.

Након првенствене паузе, следи утакмица против Срнићевог некадашњег клуба, Чукаричког.

О Чукаричком ћу увек имати лепо мишљење. Тренутно не бележе резултате на које смо од њих навикли, али управо зато морамо бити веома опрезни, јер евентуални успех на Маракани за сваки клуб делује веома позитивно, и Чукарички ће ту тражити своју шансу и излазак из кризе. На нама је да им то не дозволимо. Играмо на нашем стадиону, очекујем доста навијача јер смо показали да играмо леп и ефикасан фудбал, и када се постигне та хемија нас на терену и навијача на трибинама, незаустављиви смо – рекао је Славољуб Срнић.

Претходни текстЗвездини шампиони на промоцији џудоа у ОШ „Свети Сава“
Следећи текстПораз у Подгорици од Будућности