Вељко Николић Звездин!

140

ФК Црвена звезда са великим задовољством обавештава јавност да је од уторка, 4. октобра, јача за још једног одличног фудбалера.

Иако је у току првенствена пауза током које ће се Звездини првотимци припремати за наставак сезоне, спортски сектор клуба ради пуном паром. Ако се пројекат довођења најбољих младих фудбалера из читаве земље посматра као испит, онда је Црвена звезда данас положила један од већих. Редове шампиона Србије данас је појачао један од најталентованијих везних фудбалера не само у земљи већ и у Европи у свом годишту и капитен омладинске репрезентације Србије, Вељко Николић!

Николић је рођен 1999. године, и до данас је био члан ОФК Београда. Ради се о вансеријском таленту, омладинцу и члану репрезентације који ће током наредне три године носити дрес Црвене звезде!

Клуб је искористио чињеницу да је прелазни рок у млађим селекцијама отворен током целе године све до 15. марта, а Вељко Николић ће после репрезентативних обавеза заиграти за нашу омладинску селекцију, а нема сумње ускоро и за први тим.

Сјајан је осећај потписати за Звезду. У клубу су ме сви одлично дочекали. Много ми значи што сам један од оних које је Звезда селектирала и у које верује да могу да носе њен дрес. У највећем сам клубу, сада је на мени да се докажем – поручио је Вељко за наш сајт приликом потписивања уговора којем су присуствовали председник клуба Светозар Мијаиловић и директор Омладинске школе Драган Младеновић.

Претходни текстУченици ОШ Свети Сава из Фоче у посети Звезди
Следећи текстНаташа Ковачевић: Звездин грб нас обавезује на успехе