Моуче: Знам да могу боље

62

Пабло Моуче још увек на терену покушава да покаже све квалитете које поседује. Аргентинац очекује да му се напоран рад и залагање на тренинзима врате добрим партијама, головима и асистенцијама на утакмицама.

Очигледно је да морам да покажем више, свестан сам тога. Знам да могу много боље, али такође знам да је прошло тек два месеца од када сам дошао и да је сваком играчу потребан одређен период да се прилагоди. Радим на томе и надам се да ћу ускоро постићи свој максимум како бих помогао екипи и показао све квалитете које поседујем. Нисам прошао тренажни процес ни са једним клубом пре него што сам дошао, одмах сам почео да играм званичне утакмице и нисам успео да достигнем уобичајени ниво физичке припремљености. Свестан сам да су навијачи нестрпљиви и да на терену желе да виде бољег Пабла, али обећавам им да ће се то ускоро догодити, да треба да имају мало стрпљења и вере. Желим да знају да радим напорно на сваком тренингу како бих испунио њихова, а и своја очекивања – рекао је Моуче.

Звездин нападач зна да је доведен као велико појачање и то за њега представља само додатни мотив.

Не осећам никакав притисак. Имам много искуства, играо сам у великим клубовима као што су Бока Јуниорс, Палмеирас и навикао сам да се увек очекују титуле и победе. Иза себе имам шест титула и преко 300 мечева и знам како да се носим са притиском.

Аргентинац је задовољан свиме што га је сачекало по доласку у Београд.

Презадовољан сам како су ме примили сви у клубу, играчи и штручни штаб, као и навијачи. Сви ми дају огромну подршку и не размишљам о одласку. Београд ми се много свиђа, прелеп је град и моја породица и ја уживамо овде – поручио је Моуче.

Претходни текстЗвездина фондација – ослонац клуба
Следећи текстЗвезда поново домаћин јуниорског турнира ЕЛ