Почиње првенство!

80

РК Црвена звезда утакмицом против Рудара из Костолца почиње нову сезону.

Ненад Перуничић и његови изабраници су први део припрема спровели у Вршцу, наставили у Београду, да би недавно посетили Косово и Метохију. Одигране су пријатељске утакмице против Макабија из Тел Авива, Шамота и Мокре Горе.

Екипу су током прелазног појачали бивши капитени и повратници Милан Ћоровић и Филип Шћепановић, затим Иван Мошић, Александар Бабић, Душан Андрејевић, Милош Продановић, голман Немања Љубеновић и Борислав Љубојевић.

Клуб су напустили капитен Дарко Тодоровић, Ненад Мандић, Александар Драгутиновић, Урош Радосављевић, Немања Бојичић, док су голман Марко Антељ и Спасоје Гачевић на позајмици.

Нови капитен РК Црвена звезда, пивот Дејан Бабић истиче да екипа једва чека прву утакмицу.

Имали смо јаке и захтевне припреме, али спремни дочекујемо изазове пред нама. Наш циљ се зна, нећемо се понављати, на нама је да од сутра кренемо да остваримо жеље. Атмосфера у екипи је одлична, и искрено, једва чекамо почетак првенства. Знамо да су сви против Звезде посебно мотивисани, али и ми морамо да покажемо како се игра за Звезду!

Бабић додаје да је бити капитен Звезде част.

Част ми је бити Звездин капитен, имати поверење Ненада Перуничића. Остварио бих снове када би испунили циљеве ове сезоне.

Капитен је позвао навијаче да дођу и пруже подршку екипи на старту првенства, и ми се придружујемо позиву.

Дођите у Шумице!

1.коло, Суперлига Србије
Црвена звезда – Рудар Костолац
„Шумице“, 19:30

Претходни текстНаставак продаје сезонских улазница
Следећи текстПобеда омладинаца, пораз кадета