Божовић: Кључ успеха је игра по боковима

94

Шеф стручног штаба Црвене звезде Миодраг Божовић и фудбалер Александар Катаи говорили су пред новинарима о предстојећој утакмици између Сасуола и Црвене звезде.

Звездин тренер очекује да сутра, као и наредног четвртка, велика борба и ангажованост одлуче победника.

Покушаћемо да остваримо најбољи могући резултат. Сасуоло је јако компактна екипа, а Берарди је играч који увек може да реши утакмицу индивидуалним квалитетима. Сваки резултат осим нашег пораза је за нас добар. Не мислим да може бити много изненађења, верујем да смо једни друге добро простудирали и да знамо и добре и лоше стране. Звезда мора да одигра много боље и дисциплинованије него у Нишу. Свака грешка се у овом такмичењу скупо плаћа. Кључ успеха биће игра по боковима. Ко ту буде надиграо противника, мислим да ће проћи даље – сматра Звездин тренер.

За разлику од италијанског представника, Црвена звезда се већ дуже налази у такмичарском ритму.

Надамо се да ће наша предност бити то што већ имамо доста утакмица иза себе, док се Сасуоло тек спрема за почетак првенства. Мислим да смо у бољем физичком стању, и то би требало да буде наша предност.

Звезда ће и на првој утакмици имати велику подршку са трибина, а то је нешто на шта смо сви и навикли.

Подршка навијача много значи, и навијачи су увек предност Црвене звезде, али видели сте и против Лудогореца да је стадион био пун, па нисмо победили. То може да буде и мач са две оштрице. Није меч у Бугарској био одлучујући, јер правили смо велике грешке и у Београду, па мислим да неће бити ни сутра. Обе утакмице су веома битне – каже Божовић.

Звездин најбољи стрелац у европским такмичењима ове сезоне верује у добар резултат.

Утакмицу са Лудогорецом смо прежалили, она је иза нас. Сутра нас чека нови изазов, а сви верујемо у позитиван резултат. Није битно ко ће постићи гол. Ја бих волео да то будем ја, али резултат је најважнији, а не ко тресе мрежу – каже Александар Катаи.

Претходни текстЗвезда отпутовала у Италију
Следећи текстПоследњи тренинг пред утакмицу