Срнић: Имамо добре шансе

128

Први дуел Црвене звезде и Сасуола се ближи. Сва пажња фудбалера и стручног штаба усмерена је ка гостовању у Италији и првом међусобном сусрету српског и италијанског клуба.

Славољуб Срнић је један од фудбалера који би могао да има веома битну улогу у четвртак од 20:45. Како и сам каже, једва чека да утакмица почне.

Још два дана остало је до утакмице и стварно једва чекам да почне. Знамо сви у екипи да нам ова утакмица може донети доста доброг, и зато ћемо бити много мотивисани. Припремамо се исто као и за сваку другу утакмицу, али смо много мотивисани – рекао је Срнић.

Трећи пут ове године, Црвена звезда ће прву утакмицу двомеча играти у гостима.

По мом мишљењу, мислим да је боље што играмо прву утакмицу у Италији, јер сваки гол у гостима који постигнемо доста ће нам значити. Сматрам да нам је предност то што смо већ у такмичарском ритму за разлику од њих, то бисмо могли да искористимо.

Проучавање врлина и мана противника увелико је у току.

Нисмо још увек погледали сав материјал, али упознајемо се са њиховим системом игре. Доста су уиграна екипа јер играју заједно више година. Ја сам гледао пар њиховим утакмица прошле године, и мислим да имамо добре шансе против њих, ако урадимо све што се договоримо – сматра Срнић.

Претходни текстПетковић: Победа важна за самопоуздање
Следећи текстОсам провера црвено-белих до старта сезоне