Рендулић: Извукли смо поуке

97

Дан након утакмице против Лудогореца утисци код играча се још увек слежу. Двомеч са Бугарима је значајно искуство пред преостала европска искушења.

Још увек је врућа глава и тешко је било шта рећи. Две утакмице смо одиграли егал, 2:2. У продужецима смо видели да Европа не прашта ни најмању грешку. За тих 30 минута су они били искуснији, види се да имају шаблон по коме играју и морам да им честитам. Имали смо своје шансе, желели смо да поновимо добру игру из Бугарске. Можда нас је публика несвесно понела, али сматрам да ова екипа има светлу будућност. Ништа још није готово, имамо две утакмице у Европи да покушамо да поправимо утисак. Свима је много тешко у овом тренутку, али треба размишљати само о предстојећим мечевима. Ако ништа друго, показали смо навијачима велику жељу и борили смо се свих 120 минута против добре екипе, одлично укомпоноване која у сваком тренутку зна шта хоће – рекао је Звездин штопер.

Невероватан амбијент који су Делије направиле ммого значи играчима.

Било је спорних детаља на мечу, биће времена да се то анализира. Највише ми је жао навијача. Атмосфера коју су они направили треба да се доживи, речима не може да се опише тај невероватан осећај. Мислио сам да могу још једну утакмицу да одиграм од те дозе адреналина. Хвала им на свему и надам се подршци у борби за Лигу Европе. Ове утакмице нам много значе као припрема. Видели смо да ситни детаљи одлучују о пласману у Европу. Полазим од себе, сигурно ћу извући поуке шта треба да поправим у својој игри и шта као екипа треба боље да радимо – поручио је Рендулић.

Претходни текстКатаи: Детаљи су одлучивали
Следећи текстКарте за Младост