Стадион „Рајко Митић“ добија европско рухо

111

Фудбалски клуб Црвена звезда ради на припремању стадиона „Рајко Митић“ за европске утакмице, а све у складу са критеријумима УЕФА.

После редовне инспекције УЕФА стадиона „Рајко Митић“ постигнут је договор да се највећи српски спортски објекат у две етапе прилагоди високим стандардима за одигравање међународних мечева.
 
Клуб је одмах кренуо са испуњавањем договрених радова и редовно доставља све информације европској кући фудбала у оквиру недељног мониторинга.
 
Највећи подухват представља санација тунела који спаја свлачионицу са тереном. Првенствено се ради на хидризолацији тунела, а потом и сређивању унутрашњег дела.
 
Почети су радови на замени оштећених столица, као и постављању нових столица на јужној трибини како би у наредним мечевима могао да се користи пун капацитет стадиона. Такође сређује се простор испред свлачионица.
 
Поред тога, уређује се и простор око самог стадиона, нарочито подно северне трибине, док се ради и на креирању још бољих услова за рад медија, пре свега телевизија јер је у току прављење платформи за камере.

Претходни текстЧетири појачања, Ћоровић и Шћепановић повратници
Следећи текстЛуковић: Навијачи, треба нам ваша подршка