Фудбалери продају сезонске карте

82

У уторак, 21. јуна, све навијаче који у периоду од 15:00 до 17:30 посете сервис за чланство како би купили односно обновили сезонску карту, чека специјално изненађење.

Продаја сезонских карата за нову такмичарску годину је у јеку, а од данас су позната и имена потенцијалних ривала са којима ће Црвена звезда одмерити снаге у другом колу квалификација за Лигу шампиона.

Црвеној звезди ће у квалификацијама за најјаче европско клупско такмичење бити неопходна помоћ навијача, а куповином сезонске карте сваки навијач директно помаже свом клубу.

Сервис за чланство у којем је у претпродаји једино и могуће купити односно обновити чланску карту, ради понедељком, средом и петком од 09:00 до 15:00 часова, односно уторком и четвртком од 12:00 до 19:00 часова. Управо ће у уторак, 21. јуна, петорица фудбалера Црвене звезде бити присутна у сервису, и то у периоду од 15:00 до 17:30. Сви који у овом термину дођу да купе или обнове сезонску карту, добиће је директно од фудбалера Црвене звезде.

У сервису за чланство у уторак ће бити Александар Луковић, Луис Ибањез, Марко Петковић, Славољуб Срнић и Дамјан Ле Талек. Не пропустите прилику да осим карте која вам омогућава да целе године пратите Црвену звезду, добијете и потписе фудбалера који ће, ускоро, на терену покушати да свим Звездашима донесу велике радости.

Претходни текстОдржана редовна седница Скупштине клуба
Следећи текстЗвезда освојила први турнир Првенства Србије