Јуниорке желе нову титулу у Пироту

74

Јуниорке Црвене звезде почињу у петак завршни турнир првенства Србије. Црвено-беле у групи Б са екипама Партизана и Милешевца. Меч за прво место у недељу од 15 часова.

Јуниорски погон ККЖ Црвена звезда отпутовао је у петак у Пирот где ће учествовати на завршном турниру и покушати по трећи пут узастопно да одбрани титулу најбољег у свом старосном узрасту.

Црвено-беле су већ годинама најбоље у јуниорској конкуренцији, а овога пута на завршном турниру у Пироту, за трофеј ће се борити са екипама Партизана, Милешевца, Новосадске ЖКА, Радивоја Кораћа и Гимназијалца.

У групи Б у којој су црвено-беле налазе се и екипе Партизан 1953 Волво и Милешевца.

Први меч кошаркашице Црвене звезде играју од 18 часова против екипе Партизана, други дуел у групи заказан је за суботу од 13 часова против екипе Милешевца.

Предраг Станојчић, тренер јуниорки:

Идемо у Пирот да дамо све од себе и да одбранимо четврту годину за редом првенство Србије. Неће нам бити лако, јер сви желе да направе добар резултат, али наш циљ се зна.

Александра Катанић, Капитен јуниорске екипе ККЖ Црвена звезда:

Сматрам да моја екипа има квалитета, наравно поштујемо противничке екипе. Верујем да ако будемо играли као тим, можемо наставити низ успешних наступа на јуниорском првенству и освојити још један пехар.

Првопласиране екипе у групама састају се у недељу у 15 часова у борби за трофеј.

Претходни текстЦрвено-бели гостују у Шапцу
Следећи текстЦрвена звезда и „Фудбал за пријатељство“