Гаврић и Божовић пред Радник

80

Црвена звезда у 36. колу Суперлиге гостује у Сурдулици. Утакмица против Радника игра се у суботу, 14. маја 2016. од 19 часова.

Тренер Миодраг Божовић и првотимац Ненад Гаврић изнели су своја очекивања пред сутрашњу утакмицу.

По мом мишљењу Радник је најпријатније изненађење овог првенства зато што је успео да се пласира у плеј-оф и до пре два, три кола имао шансу и да се бори за места која воде у Европу. Нису у томе успели, али су екипа која има добар резултат и зна да игра фудбал. Неће нам бити ни мало лако, посебно зато што смо ми велики изазов за све противнике. Очекујем да победимо због клуба чије боје бранимо. Иако смо обезбедили прво место треба максимално да се припремимо и да ову утакмицу решимо у своју корист – рекао је Миодраг Божовић.

Ненад Гаврић верује да ће његова екипа из Сурдулице донети сва три бода.

Доказали смо ове сезоне да смо најбоља екипа у Србији и сигурно ћемо преостале три утакмице играти растерећеније. Ипак, зна се који је наш циљ сутра – освајање сва три бода у Сурдулици. Остају нам још две утакмице, против Борца и Радничког и позвао бих навијаче да у што већем броју дођу на преостале мечеве у сезони јер се фудбал игра због њих – рекао је Гаврић.

Шансу на утакмици добиће и играчи који су ове сезоне имали мању минутажу.

Имамо неколико повређених играча који неће бити сутра у екипи, али није ништа страшно. Већ за утакмицу против Борца ћемо бити у пуном саставу. Сигурно је тешко пронаћи мотив с обзиром на то да смо још пре неколико месеци обезбедили велику предност. Осетио се код нас мали пад, али имамо обавезу према клубу, навијачима, према дресу који носимо да увек побеђујемо. Пружићемо шансу свим играчима, а посебно онима који су имали мању минутажу. На крају првенства ћемо направити спискове ко треба да идем, а ко остаје на Маракани па ће оним играчима код којих имамо дилему ово бити прилика да покажу да заслужују место у тиму и следеће сезоне – истакао је Гроф.

Новинаре је занимало како наш искусни стратег коментарише изјаве Партизана да су најуспешнија екипа у Србији.

Велико поштовање за Партизан, честитам им што су освојили куп. Надам се да ће им оваква бити и следећа сезона – одговорио је Божовић.

На утакмици против Олимпијакоса први путу у нашем тиму нашао се младић са Новог Зеланда Адам Мичел.

Момак има одличну брзину за штопера, доста добру технику, реаговао је одлично неколико пута. Млад је, није му било лако јер је прво гледао утакмицу против Војводине пред празним трибинама, а ушао у игру пред 20 хиљада људи, још увек не познаје довољно саиграче, али добро се снашао.

Миодраг Божовић није открио којим ће тачно играчима пружити прилику да заиграју у сутрашњем мечу.

Иако је питање шампиона већ решено не могу да вам кажем у ком саставу ћемо наступати, можда нам двојица играча оздрави у аутобусу – остао је загонетан Гроф.

Претходни текстЛука Аџић поново на терену
Следећи текстСиманић водио јуниоре до тријумфа!