Стојановић: Штета због пораза

49

Својим запаженим партијама у дресу Бежаније, Милош Стојановић је показао да Црвена звезда на њега може рачунати.

Награда је стигла у виду позива на другу фазу припрема, а од тог тренутка, Звездин млади штопер чека прилику да се докаже и наметне у првом тиму. У утакмици против Чукаричког, Стојановић је по први пут добио улогу стартера.
Требало је да ову утакмицу памтим дуго. Међутим, ма колико да сам био срећан што ми је тренер указао прилику да заиграм од првог минута, толико сам био и тужан што играмо пред празним трибинама. То није нешто о чему сам маштао, данашња слика није она коју сам месецима правио у својој глави. На све то, надовезао се и пораз. Први пораз ове сезоне. Није нам лако, мени поготово, али то се десило и више не можемо ништа учинити по том питању – рекао је Милош Стојановић.
Он је у тандему са капитеном Александром Луковићем чинио бедем испред Кахримановог гола.
Нисам задовољан својом партијом, јер знам да могу много боље од овога што сам показао. Ипак, треба бити искрен и признати да сам осећао трему. Још увек се навикавам на играње у првом тиму, поред једног играча какав је Александар Луковић, који ми је све време помагао саветима и пружао ми подршку. Верујем да ће се уз рад и труд и мој учинак на терену поправити – сматра Стојановић.
Црвена звезда је пропустила прилику да и математички обезбеди титулу шампиона Србије.
Желели смо да против Чукаричког прославимо титулу, али испред себе смо имали мотивисаног и доброг ривала. Сада је на нама да у наредним утакмицама освојимо што више бодова, и на тај начин ову успешну сезону завршимо у великом стилу. Покушаћемо да већ у уторак освојимо три бода на Врачару, и макар мало се искупимо за овај пораз – закључио је Звездин штопер.

Претходни текстБожовић: Нисам забринут, верујем у екипу
Следећи текстЈасна Шекарић победила у првом колу Купа Србије