Буцуљевић: На крају се само шампион памти

42

Одбојкаши Црвене звезде налазе се на добром путу да одбране шампионску титулу. Повели су са 1:0 у финалној серији плеј-офа против Војводине НС сем, а у понедељак 25. априла их очекује други меч.

Изабраници Драгана Кобиљског савладали су Војводину у првом мечу са 3:1, по сетовима 25:19, 20:25, 25:16, 25:19.

Капитен београдских црвено-белих Максим Буцуљевић истиче да се на крају само шампион памти.

Даћемо све од себе да поведемо са 2:0 у финалној серији. Одбојкаши Војводине ће се сигурно посветити анализи првог меча и покушаће да подигну ниво своје игре, а самим тим ће нама бити још теже. Трудићемо се да будемо што бољи, да правимо што мање баналних грешака, да са наше стране игра буде коректна, па ћемо видети. То што водимо у серији ништа не значи. Једино се рачуна и памти то ко буде први дошао до три победе и освоји титулу – изјавио је Буцуљевић.

Наши одбојкаши су, после исцрпљујућег полуфинала са Партизаном, имали само три дана да се припреме и одморе за финалну серију.

Спремали смо се за ово током целе сезоне. Нема везе ни колико је трајала полуфинална серија, а нема везе ни колико ће трајати финална. Сезона је довољно дуга, кроз европска такмичења, кроз Куп, кроз лигу… Момци су млади, жељни доказивања и нема никаквог оправдања када нема довољно жеље и довољно залагања. Ми смо то показали током целе сезоне. У два меча која смо изгубили против Партизана је дошло да пада квалитета наше игре. Направили смо хиљаду и једну глупост. Из тог разлога смо изгубили та два меча, али што се тиче залагања, труда и жеље то је у екипи Црвене звезде увек на максималном нивоу и надамо се да ће тако остати до краја – закључио је Буцуљевић.

Друга утакмица финалне серије плеј-офа Винер Штетише Супер лиге игра се у понедељак 25. априла од 17,30 часова у дворани УСЦ ВОждовац у Београду, уз дирактан ТВ пренос на РТС 2. Улазнице за овај меч ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Владимир Симоновић и Игор Миљковић.

Црвена звезда води са 1:0 у финалу, а нови шампион Србије постаће екипа која прва стигне до три тријумфа у серији. Трећи меч игра се у Новом Саду у четвртак 28. априла од 17 часова.

Претходни текстСаучешће КК Црвена звезда Телеком
Следећи текстПобеде омладинаца и кaдета у дербијима!