Божовић: Дешава се

63

Тренер Црвена звезде Миодраг Божовић реално је сагледао дешавања на 151. вечитом дербију.

Добро смо почели сусрет. У првих 25 минута играли смо одличан пресинг и нажалост нисмо успели да постигнемо гол. Након тога, ривал се тргнуо и заиграо боље. Мислим да је тако било и у другом полувремену и да смо периоде боље игре имали и ми и они. Постигли смо гол, али смо га нажалост и примили у надокнади времена. Жао ми је због тога, али шта да се ради, дешава се – рекао је Гроф и додао:

Генерално сам задовољан игром екипе. Увек може боље. Имали смо проблема са Грујићем који није играо месец и по дана и није физички спреман, док се Хуго повредио и размишљали смо да га заменимо у првом полувремену.

Шеф стручног штаба најтрофејнијег српског клуба похвалио је и партију Цветковића.

Цвеле није играо због тога што на његовом месту игра Петковић. Није се бунио, ћутао је максимално вредно радио и тренирао. Одиграо је добро и у Чачку и данас.

О трагичару голману Кахриману, Миодраг Божовић је такође изнео речи охрабрења које Звездин голман свакако заслужује.

Ни сам не знам колико нас је пута спасао. Свака екипа је стварала по минимум две шансе, а Кахриман је све то бранио и био један од наших најбољих појединаца и уливао сигурност екипи. У фудбалу се дешавају такве ствари. Нажалост, ово што му се догодило, десило се на дербију. Идемо даље – констатовао је стратег црвено-белих.

Претходни текстЗвезда остала без победе у надокнади времена
Следећи текстКахриман: Жао ми је што нисмо победили