Јевтић: Највеће искушење до сада

77

Одбојкаши Црвене звезде налазе се на корак до пласмана у финале плеј-офа Винер Штетише Супер лиге. Воде против Партизана са 2:1 у полуфиналној серији и недостаје им још један тријумф за коначну победу.

 

Прву меч лопту црвено-бели имају већ у петак када је на програму четврти меч у дворани СЦ Визура. Први меч у серији изабраници Драгана Кобиљског су решили у своју корист резултатом 3:1 (20:25, 25:21, 25:22, 25:16). Потом је Партизан направио брејк и изједначио 1:3 (21:25, 25:15, 21:25, 23:25), да би наши одбојкаши узвратили истом мером и поново повели победом 0:3 (23:25, 21:25, 20:25) у трећој утакмици.

Либеро Црвене звезде Предраг Јевтић сматра да нас очекује највеће искушење у досадашњем току полуфиналне серије.

Наредна утакмица неће бити нимало лака, баш као што нису биле ни претходне три. Штавише, очекујем да ће нам бити још теже. Међутим, сматрам да уколико будемо играли као у трећем мечу, без великих грешака и максимално сконцентрисани, можемо да очекујемо победу – истакао је Јевтић.

У овој полуфиналној серији Партизан је нанео нашим одбојкашима први пораз након 20 узастопних тријумфа у националном шампионату, али су се црвено-бели одмах вратили у победнички ритам.

Дефинитивно нам није пријала пауза од двадесетак дана која је претходила полуфиналној серији. Мало смо изгубили ритам који смо имали до тада. Ипак, полако се враћамо у победнички колосек и очекујем све боље игре и резултате – закључио је либеро Црвене звезде.

Четврта утакмица полуфиналне серије плеј-офа Винер Штетише Супер лиге игра се у петак 15. априла од 18 часова у дворани СЦ Визура у Београду. Меч ће судити Владимир Симоновић и Александар Петровић.

Црвена звезда води са 2:1 у полуфиналу и недостаје јој још једна победа за пласман у финале. Евентуални пети меч играо би се у понедељак 18. априла.

Претходни текстДруги пораз Звездиних дама у финалу плеј-офа
Следећи текстМиодраг Божовић у петак на ДИФ-у