„Не смемо да поновимо грешке из другог меча“

83

Резултат у полуфиналној серији плеј-офа Винер Штетише Супер лиге у дуелу Црвене звезде и Партизана је нерешен 1:1, а екипе се са Бањице селе на Нови Београд где ће у уторак 12. априла у дворани СЦ Визура одиграти трећи меч.

Изабраници Драгана Кобиљског су после победе у првом мечу од 3:1, по сетовима 20:25, 25:21, 25:22, 25:16, доживели пораз истим резултатом 1:3, по сетовима 21:25, 25:15, 21:25, 23:25.

Примач сервиса Црвене звезде Душан Стојсављевић верује да ће црвено-бели играти много боље у наредним мечевима.

Екипа Партизана је одиграла одлично други меч који смо играли на нашем терену. У трећем и четвртом сету смо имали контролу над игром, али смо направили неке грешке које су нас скупо коштале, па смо на крају изгубили. Очекујем да у наредним мечевима играмо много боље, да надоградимо нашу игру како би дошли до коначне победе. Надам се доброј игри Црвене звезде, да ћемо дати све од себе, да будемо сконцентрисани и да не правимо грешке због којих смо изгубили претходну утакмицу – изјавио је Стојсављевић.

Пораз у другом мечу полуфиналне серије је прекинуо Звездину серију од 20 узастопних победа у националном шампионату.

Знали смо да ће полуфинална серија против Партизана бити тешка. Нисмо играли скоро три недеље, добро смо тренирали, али је та пауза од утакмица оставила трага. Свакој серији дође крај. Овај пораз је можда дошао и у право време, ипак је тек 1:1, а полуфинална серија се игра на три победе. Верујем у своје саиграче и да ћемо у наредним утакмицама показати шта и колико можемо и очекујем да ћемо доћи до резултата за који се боримо – закључио је Стојсављевић.

Трећа утакмица полуфиналне серије плеј-офа Винер Штетише Супер лиге игра се у уторак 12. априла од 19 часова у дворани СЦ Визура у Београду. Меч ће судити Дејан Рогић и Ненад Давидовић.

Резултат у серији је 1:1, а екипа која прва дође до три тријумфа ће се пласирати у финале. Четврти меч је на програму у петак 15. априла од 17 часова када ће домаћин поново бити Партизан.

Претходни текстПораз омладинаца, победа кадета
Следећи текстЗвезда улепшала рођендан свом навијачу