Божовић: Математички још нисмо прваци

45

Тренер Миодраг Божовић није био задовољан издањем свог тима против Рада, али је истакао значај освајања нова три бода која најтрофејнији српски тим још више приближавају новом наслову првака.

Мислим да смо добро почели утакмицу. Створили смо на почетку две шансе и то је било све. Екипа Рада нам се изванредно супроставила и захваљујући срећи нисмо примили гол после њихових прилика у првих 45 минута. И у наставку нисмо показали ништа посебно. Постигли смо гол после корнера и извршили мало већи притисак на противника. Једино чиме морам и чиме јесам задовољан јесте нова победа.

Шеф стручног штаба црвено-белих одбацио је наводе да се његов тим опустио због огромне бодовне предности.

Математички још нисмо шампиони. Сигурно да је тешко задржати мотивацију и никога није лако победити. Такође, с обзиром на то колики низ победа смо имали и игре које приказујемо, ми смо мотив свима. Сматрам да нисмо испали из форме, јер смо у седам мечева у наставку првенства победили у шест и једном одиграли нерешено. Познато је да се код нас у фудбал и медицину сви разумеју. Деси се да екипа нема свој дан. Деси се и да ја немам свој дан. Ја сам одговоран за игру и састав који пошаљем на терен – јасно је поручио Миодраг Божовић.

Претходни текстГолом Доналда Звезда славила против Рада
Следећи текстУз Црвену звезду у Евролиги и на Калишу