Звездино вече на Бањици

70

У претпоследњем колу лигашког дела такмичења у Винер Штетише Супер лиги у среду ће, у дворани УСЦ Вождовац на Бањици, на терен изаћи обе сениорске екипе Црвене звезде.

Прво ће Звездине даме одиграти меч 17. кола против НИС Спартака који је био одложен због болести одбојкашица из Суботице. Црвено-беле се налазе на 8. месту на табели, па им је сваки бод веома битан у борби за што бољу позицију пред завршницу националног шампионата.

Спартак је екипа коју веома поштујемо и која у овој сезони постиже добре резултате. Ми смо у овој сезони претрпеле бројне пехове, јер су нас пратиле повреде које никако да превазиђемо. Покушаћемо да будемо јаке и да дамо свој максимум. Борићемо се до краја, па нека бољи победи. Потрудићемо се да публици приредимо што бољи и занимљивији меч. Победа би нам добро дошла, па и освајање једног бода, јер би то онда значило да смо на путу опоравка и да Винер Штетише лига и наши навијачи могу да рачунају на Звездине боље партије – истакла је Анастасија Секулић, примач сервиса Црвене звезде.

Одбојкаши Црвене звезде од 19,30 часова играју против крагујевачког Радничког. Неопходна им је победа како би и теоретски обезбедили прво место и предност домаћег терена пред плеј-оф националног шампионата.

Веома би нам значило да и ову утакмицу,као и претходне, решимо у своју корист и освојимо три бода, па тако осигурамо прво место. Сигурно је да смо квалитетом боља екипа од Радничког. Свакако да нећемо олако ући у утакмицу, већ ћемо се јако добро припремити. Пробаћемо да већ у среду осигурамо прво место пред плеј-оф и на тај начин стекнемо предност домаћег терена пред саму завршницу првенства – изјавио је примач Црвене звезде Немања Јаковљевић.

Протеклог викенда црвено-бели су у вечитом дербију савладали Партизан, а Јаковљевић је и поред прехладе пружио одличну партију.

Играо сам прехлађен против Партизана, такође и Александар Околић, али сада је све у реду, тако да се надам да ћемо за преостале мечеве сви бити здрави и максимално спремни да играмо – закључио је Јаковљевић.

Утакмица између Црвене звезде и НИС Спартака је на програму од 17 часова. Меч ће судити Александра Баланџић и Светлана Зотовић. Након дама на паркет дворане УСЦ Вождовац на Бањици од 19,30 часова ће изаћи и одбојкаши Црвене звезде и Радничког. На тој утакмици правду ће делити Ненад Давидовић и Јована Вуковић. Улазнице ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара и важиће за оба меча.

Претходни текстКамп „Јахорина 2016“
Следећи текстСрећан 8. март!