Одржан други састанак повереника

64

У суботу, 5. марта, на дан утакмице Црвена звезда – Јагодина, одржан је други састанак Звездиних повереника.

Након првог састанка којем је присуствовало 30 повереника, јуче је у Медија центру стадиона „Рајко Митић“ било присутно нових 17 повереника, који ће бити задужени за чланство у својим регионима широм Србије, али и света. У клуб су већ стигла и прва учлањења посредством повереника, што само показује да овај метод рада са (будућим) члановима даје резултате.
Посебно емотиван био је и говор повереника из Крагујевца, Александра Ружичића, уједно и члана Скупштине ФК Црвена звезда, који се обратио присутнима.
Као посебну част доживљавам и присуство председника клуба, господина Светозара Мијаиловића, јер представља доказ да је клуб покренуо ову акцију омасовљења чланства са великим очекивањима и са искреном жељом да се звездаши поново окупе око свог клуба. Мислим да је изабран прави тренутак за овакву акцију, јер после много година, атмосфера јесте позитивна, види се напредак у свим сегментима рада клуба, а посебно нам прија учинак екипе, која игра баш онако како су нас многе генерације Звездиних играча и навикле. Наш задатак Ће тиме бити олакшан, али не и сасвим лак. Многи су претходних година престали да долазе на стадион, свесни многих неспортских радњи ван терена уз чију помоћ су неки други стварали лажну доминацију, али и лоших пословних потеза у нашем клубу. Звездаши су издржали све притиске, и из свих проблема изашли још јачи. Дошао је тренутак да се потрудимо да све те људе вратимо у наш клуб и да се боримо за сваког новог члана.

Данас смо добили поверење клуба да будемо повереници у својим градовима. Предлажем да прва активност буде формирање повереништва, да поверење и одговорност поделимо са онима који су осведочени звездаши, и да тако удружени лакше спроведемо акцију. Знајте, као што је и обичај у нашем народу, добићете и питања зашто сте баш Ви повереници, кад је неко други већи звездаш…једини одговор може бити да љубав још увек нико није измерио. „Не постоји кантар за љубав”. Сви који желе да се окупе око ове идеје су добродошли, па пошто су наши мандати оверени до краја ове сезоне, никаквих проблема неће бити да палицу коју ми данас преузимамо препустимо и неком ко ће имати више времена, енергије и организаторских способности. Потребно нам је јединство јер једини циљ је да звездаши учлањењем оснаже свој клуб. Сигуран сам да ћемо на следећем окупљању у мају месецу, заједно славити освојену титулу као и пуна Маракана, на којој ће бити и хиљаде нових чланова клуба – рекао је повереник из Крагујевца.

Претходни текстБез Плавшића на Нови Пазар
Следећи текстНови тријумф црвено-белих дама