„Доста смо се истрошили, али нема опуштања“

54

Освојен је Куп Србије, а одбојкаши Црвене звезде настављају са новим борбама за трофеје. Желе да одбране шампионску титулу. Желе дуплу круну. Наставља се Винер Штетише Супер лига, па црвено-бели у одличном расположењу очекују одлучујуће мечеве.

Наредни противник у шампионату је вечити ривал Партизан, против кога су наши одбојкаши прошле сезоне у финалу плеј офа управо освојили шампионски пехар.

Са 14 узастопних победа у шампионату изабраници Драгана Кобиљског су лидери на табели. Партизан је на 5. месту са скором од 8 победа и седам пораза. У првом делу сезоне црвено-бели су славили против вечитог ривала са 0:3, по сетовима 18:25, 23:25, 23:25.

Капитен Црвене зведзе Максим Буцуљевић очекује тежак меч.

Какво год било стање на табели, какав год био однос екипа, Црвена звезда увек иде на победу у дербију. Тако је и овог пута. Опоравили смо се након утакмица у Купу Србије које су биле напорне. Добро смо радили тренирали. Биће нам много теже да победимо екипу Партизана баш због тога што смо освојили Куп, што смо се доста физички и емотивно истрошили и мислим да ће се то осетити у нашој игри. Али, нећемо дозволити себи неко опуштање или неки лош приступ мечу који није прикладан Одбојкашком клубу Црвена звезда – истакао је Буцуљевић.

Утакмица 16. кола Винер Штетише Супер лиге између Црвене звезде и Партизана игра се у четвртак 3. марта од 18 часова у дворани УСЦ Вождовац на Бањици, уз директан ТВ пренос на РТС 2. Улазнице за овај меч ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Мирко Јанковић и Дејан Рогић.

Претходни текстГроф води у „Станишиће“
Следећи текстКК Црвена звезда Телеком нова казна ЕЛ