Кобиљски: Имали смо одличан приступ

39

Звездини одбојкаши су одиграли фантастично на Финалном турниру 51. Купа Србије и без изгубљеног сета освојили 13. трофеј у најмасовнијем клупском такмичењу у нашој земљи.

Након победе над Младим радником од 3:0 у финалу капитен црвено-белих и најбољи играч турнира Максим Буцуљевић био је презадовољан.

Прво бих честитао организатору турнира који нам је за ова два дана приредио једну прелепу приредбу. Ово је права одбојка. Овако треба да буде. Сутра је “Дан више за одбојку” и требало би сви да се посветимо томе и да се лепо проведемо. Постараћемо се, иако смо се уморили, да сутра помогнмео и да та приредба буде што лепша – рекао је Буцуљевић, а потом је додао:

Честитао бих играчима Младог радника и стручном штабу што су успели да се пласирају у финале и своју добру игру су показали и данас. Морали смо да будемо максимално озбиљни да би дошли до тријумфа. Честитао бих мојим саиграчима и стручном штабу на освојеном Купу. Презадовољан сам – истакао је Буцуљевић.

Тренер Црвене звезде Драган Кобиљски похвалио је приступ мечу и озбиљност екипе у финалу.

Имамо добар приступ свим нашим утакмицама. Тако је било и у финалу Купа. Играли смо у оваквпј атмосфери и раније и некако смо се привикли на то. Заиста смо имали одличан приступ од почетка меча и на крају смо забележили очекивану победу – закључио је Кобиљски.

Претходни текстМаксим Буцуљевић МВП финала Купа
Следећи текстЦрвено-беле изгубиле након продужетака