Срнић: Дерби је нешто посебно

71

Још два дана преостало је до новог дуела који на себе преусмерава комплетну пажњу јавности.

Фудбалери Црвене звезде припремају се за ново одмеравање снага. До сада, Црвена звезда је забележила 61 победу над вечитим ривалом, а 150. окршај дочекује са огромном бодовном предношћу. Ипак, о бодовима нико не размишља, открива нам фудбалер Црвене звезде, Славољуб Срнић.
Искрено, могу да закључим након разговора из свлачионице да нико не размишља о бодовној предности. Могу слободно да кажем да смо мотивисани као да ми имамо заостатак на табели. Ући ћемо јако у утакмицу, мотива сигурно неће недостајати. Дерби као дерби је нешто посебно, многи други фактори падају у воду након што закорачимо на терен – рекао је Славољуб Срнић, и додао:
Иако је дерби најјача утакмица у домаћем првенству, спремам се као и за сваку другу утакмицу. Да, мотива има више, али сама припрема се не разликује – открива Срнић.
Звездин крилни фудбалер је у каријери већ тресао мрежу црно-белих.
Читао сам мало о историјату дербија, ово је 150. јубиларни, и тај податак вероватно још мало појачава значај ове утакмице, и верујем да ће се сви додатно потрудити. Дао сам два гола Партизану, и наравно да се надам да ћу наставити серију. Свакако је најважније да победимо, није важно ко ће дати гол. Али, када ме питају да ли бих волео, па наравно, ко не би? Замишљао сам ту ситуацију, знам и како бих прославио гол, али питање је да ли бих уопште и био у стању да размишљам о прослави – каже Срнић, и за крај додаје да је увек лепо играти у добром амбијенту.
Верујем да ћемо уз подршку наших навијача успети да остваримо циљ – рекао је Срнић.

Претходни текстОрганизација на вишем нивоу, јуниори иду на титулу
Следећи текстСлободан Димитрић појачао Пролетер