Повереници одржали први састанак

60

У суботу, 20. фебруара, на дан утакмице Црвена звезда – Младост, одржан је први састанак Звездиних повереника.

Првом састанку присуствовало је 30 повереника, који ће бити задужени за чланство у исто оволико региона широм Србије, али и света.
Веома ми је драго што се велики број људи одазвао нашем позиву за поверенике. Ово није коначан број повереника, јер неки нису могли да дођу данас. Повереници ће у својим срединама помагати, бити на услузи Звездаша и омогућиваће им да што квалитетније сарађују са клубом. Ово је функција која је некада постојала у Црвеној звезди, и која се показала као одлична. Чинимо све да је вратимо и да се повежемо са Звездашима, и са онима који не могу да присуствују свим утакмицама, а воле Црвену звезду и желели би да буду део ње. Сигуран сам да ће ова акција значајно увећати број чланова, као и сарадњу са Звездашима широм Србије, Европе и света – рекао је председник ФК Црвена звезда, Светозар Мијаиловић, који је такође присуствовао састанку Звездиних повереника.
Навијачи Црвене звезде су препознали тренутак, и на најбољи могући начин одговорили на позив свог клуба. Повереници ће у договору са клубом у одређеној средини водити рачуна о чланству и увећавати га. Они ће бити нуклеус мреже Звездаша из свих крајева Србије и света која ће из године у годину бити снага и извор енергије клуба.

Претходни текстЗамена сезонских улазница – нове информације
Следећи текстЗвезда наставила серију победа