Александар Гмитровић: Нема опуштања

122

Одбојкаши Црвене звезде у четвртак дочекују краљевачку Рибницу у оквиру 14. кола Винер Штетише Супер лиге, уз директан ТВ пренос.

Актуелни шампиони Србије се налазе у одличној форми. Везали су 12 тријумфа у домаћем шампионату и налазе се на првом месту. У претходном колу савладали су Нови Пазар на гостовању са максималних 0:3.

Краљевчани су на претпоследњем 9. месту са четири победе и 9 пораза. У првом делу сезоне, у Краљеву, црвено-бели су славили са 0:3, по сетовима 18:25, 24:26, 17:25.

Коректор Црвене звезде Александар Гмитровић истиче да екипа не сме да се опусти пред мечеве у којима је апсолутни фаворит.

Не смемо да дозволимо да се опустимо против Рибнице која уме да буде веома неугодан ривал. Увек идемо на победу, па ће тако бити и у овом мечу. У првом делу сезоне смо славили са 3:0. Не оптерећујемо се превише резултатом, али нам је победа веома битна. Сви спремно дочекујемо Рибницу и радујемо се новом дуелу са њима – изјавио је коректор црвено-белих.

Наше одбојкаше крајем фебруара очекује Финални турнир Купа Србије.

Свака утакмица до краја месеца ће бити и провера пред Финални турнир Купа Србије. У полуфиналу се састајемо са Новим Пазаром кога смо у прошлом колу савладали у гостима и надамо се да ће исти исход бити и у Купу. Ако се пласирамо у финале Купа Србије и тамо се састанемо са Војводином, биће то прави спектакл пошто се састају две најбоље екипе у земљи – закључио је Гмитровић.

Утакмица 14. кола Винер Штетише Супер лиге између Црвене звезде и Рибнице је на програму у четвртак од 18 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду, уз директан ТВ пренос на РТС 2. Улазнице за овај меч ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Игор Миљковић и Горан Градински.

Претходни текстИбањез: Желимо у европска такмичења
Следећи текстБожовић: Бавимо се само собом