Повратак у Београд, хвала Вршац!

82

Црвено-бели су се након четири дана у Банату вратили у Београд. Услови и организација у Вршцу су били на највишем нивоу.

Екипа Ненада Перуничића је вредно тренирала у СЦ „Миленијум“ током четири дана и спремала се за оно што их очекује током пролећа, пре свега у плеј-офу Суперлиге. У Вршцу је одигран и један меч, против домаће РК Младости, трећепласиране екипе Друге лиге Север, први за екипу током припрема. Црвена звезда је победила (31:18), иако је у овој фази припрема резултат у другом плану.

Пре почетка меча, све генерације РК Младост, на челу са новоформираном пионирском селекцијом ЖРК Младост су се окупиле у дворани и поздравили црвено-беле.

Домаћини и РК Младост су се потрудили да Црвеној звезди улепшају боравак у свом граду. Током пет дана у Вршцу експедиција црвено-белих је посетила и производни комплекс фармацеутског гиганта „Хемофарма“, погон фабрике „Моја вода“, Владичански двор, у коме их је примио владика Никанор и манастир Месић из 17.века. Тренер Ненад Перуничић је помоћном директору компаније Хемофарм уручио дрес рукометног клуба.

На крају боравка, уприличено је и дружење са навијачима Црвене звезде у Вршцу, које је употпунило одличан утисак.

Рукометни клуб Црвена звезда се искрено захваљује граду Вршцу, РК Младост, навијачима Црвене звезде и свима осталима који су допринели да се црвено-бели у Вршцу осећају као код куће.

Црвено-бели ће у недељу и понедељак учествовати на Меморијалном турниру Николе Гужве Јевремовића у Ваљеву.

Претходни текстКК Црвена звезда на састанку Евролиге
Следећи текстПочиње продаје карата за Локомотиву