Најзанимљивији тренинг у Термама Чатеж

72

Тачно у 16 часова и 40 минута фудбалери Звезде кренули су на уобичајени кратак пут од хотела „Жустерна – Терме Чатеж“, до терена за тренинг.

А тамо, најинтересантнији и најкраћи тренинг до сада, с обзиром на то да је већина играча јуче играла прву припремну утакмицу. Стручни штаб је поставио по целом терену различите „препреке“, а задатак фудбалера је био да их крећући се у круг пређу што више пута.

Почетни задатак био је шутирање на мали гол са 10 метара удаљености, а како би га погодили фудбалери би трчали до корнера где су били у обавези да најпре гол постигну десном, а потом и левом ногом. Следећи задатак био је циљање и погађање чуња по земљи, са растојања од пет метара, а затим и убацивање лопте у круг од чуњева, такође прецизним и лаганим шутем по земљи. Последње две дисциплине биле су шутерског карактера, погађање пречке са ивице казненог простораи постизање гола који се налазио иза другог гола, такође са 16 метара.

Победник је био Александар Катаи који је највише пута обрнуо круг, други Саво Павићевић, а треће место су поделили Милош Цветковић и Мичел Доналд.

Сутра је поново на програму један тренинг, од 17 часова.

Претходни текстРадоњић: „Нису Реал по имену, али су изузетни“
Следећи текстОШ: Никола Пуача и генерација „2000“