Ибањез: Сада имам кога да зафркавам

73

Своје време на припремама вредно користи и Луис Ибањез, један од „мотора“ Звездине игре која ће остати уписана у клупској историји.

Аргентинац не улази само у утакмице са великом страшћу – то чини и на сваком тренингу.

Супер смо тренирали ових неколико дана. Испуњавамо све што тренер каже, а његови планови су да се све ради са лоптом, изузев почетног загревања, што нам одговара. Јуче смо имали и два тренинга, и само нека се настави овако и без повреда – прижељкује Лућо.

Доласком Хуга Виеире на припреме, тим који је наступао јесенас је комплетиран. То је, по мишљењу Ибањеза, један од великих квалитета ове екипе.

Цела екипа из првог дела сезоне је ту и то је одлично. Можда дође још неко појачање, али битно је да смо остали на окупу и да наставимо где смо стали. Прикључио нам се и Хуго, што је мени посебно драго, он је мој цимер и сада ми је супер јер имам са ким да причам на шпанском и имам некога да зафркавам – нашалио се Ибањез.

Звездин леви бек имао је похвалне речи за Звездине тинејџере који су прикључени првотимцима.

Одлични су! Лука Аџић и Лука Илић су били са нама и у Бугарској, тад су показали да знају доста, а сада и са осталим омладинцима који су кренули у Копар на сваком тренингу доказују да су са правом у првом тиму – истакао је Ибањез.

Претходни текстГости клуба најмлађи чланови РК Младост из Вршца
Следећи текстМитровић: „Радим напорно, видимо се у петак“