Бошковић: Много проблема пред дуел са Визуром

67

Први меч у 2016. години одбојкашице Црвене звезде ће одиграти против великог ривала Визуре у петак на Бањици.

Већ на почетку године црвено-беле очекује дерби против шампионки Србије. У првом делу сезоне, велики ривали су се састали у 2. колу када је домаћин Визура славила са 3:2, по сетовима 25:17, 25:16, 18:25, 23:25, 15:11.

Изабранице Александра Бошковића се налазе на 5. месту на табели са скором 6-4 и 19 бодова, а Визура је прва са 9 победа, једним поразом и 25 бодова.

Пехови са повредама у нашем тиму са почетка сезоне наставили су се и на почетку 2016. године.

На жалост дерби против Визуре нећемо одиграти у пуном саставу због силних повреда које су нас задесиле. Две играчице су се пожалиле на повреду рамена. Чекамо извештаје лекара да видимо колико су те повреде озбиљне, па ћемо се на основу тога припремати за дуел са Визуром – изјавио је тренер Црвене звезде Александар Бошковић.

У односу на утакмицу против истог ривала са почетка сезоне, црвено-беле су доста измениле састав, а и шампионке су се појачале.

Утакмица је сутра, а ми још увек не знамо у ком ћемо саставу наступити, све док не видимо колико су озбиљне повреде, јер првенствено морамо чувати ту децу. Од меча у другом колу и ми смо доста изменили састав, а и Визура се појачала. Довели су у своје редове две Кубанке. Да ли ће оне наступати или неће и у којем ће они сасатву играти, све је то неизвесно. Постоји нека мала пауза која доноси нешто ново, тако да су било каква предвиђања незахвална – констатовао је Бошковић.

Меч 11. кола Винер Штетише Супер лиге између Црвене звезде и Визуре је на програму у петак 15. јануара од 20 часова у дворани УСЦ Вождовац на Бањици у Београду. Улазнице за овај меч ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Правду на утакмици делиће Дејан Рогић и Светлана Зотовић.

Претходни текстШкрбић: Спремни смо за наставак сезоне
Следећи текстБронза Софији Бојат на Првенству Велике Британије