Пуцаревић: Биће нам много теже у Купу

72

Прва утакмица четвртфинала јубиларног, 50. Купа Србије у конкуренцији одбојкашица између Крагуј Волејформа и Црвене звезде одиграће се у уторак, 22. децембра у Кргаујевцу.

Црвено-беле су у овој сезони одиграле већ два меча са Крагујевчанкама и оба пута су славиле. У првом колу Винер Штетише Супер лиге у Крагујевцу је било 1:3 за наш тим, по сетовима 21:25, 27:25, 17:25, 16:25, док је у Београду, у 10. колу, наша екипа била још убедљивија, 3:0, по сетовима 25:16, 25:22, 25:21.

Сматрам да нам у Купу неће бити лако као што је то био случај у лиги. Далеко од тога. То је потпуно друго такмичење, по мом мишљењу много теже него првенство. Ипак, имамо неку увертиру за добре партије и пролазак даље. Екипа Крагуја ће се максимално борити, као што ћемо и ми и надам се победама у оба дуела четвртфинала – истакла је Марија Пуцаревић, капитен црвено-белих.

Утисак је да су наше одбојкашице могле више у првом делу сезоне, али су због пуно пехова, које их прате од почетка сезоне, забележиле нешто слабије резултате.

Искрено, сви знамо да смо могли много боље да одиграмо. Имали смо пехове са повредама на почетку сезоне, а и даље се дешавају. Последња у низу се повредила Бојана Миленковић, а и сама сам имала проблем са повредом шаке. Сви знамо да смо могле више, а потрудићемо се да у другом делу сезоне буде много боље него што је било до сада – закључила је Марија Пуцаревић.

Прва утакмица четвртфинала Купа Србије између Крагуја Волејформа и Црвене звезде игра се у уторак 22. децембра од 20 часова у дворани „Језеро“ у Крагујевцу. Меч ће судити Ђорђе Стевановић и Владимир Симоновић.

У четвртфиналу Купа Србије играју се две утакмице. Реванш меч је на програму у суботу 26. децембра од 19,30 часова  у дворани УСЦ Вождовац у Београду.

Пропозицијама такмичења, у случају да обе екипе остваре по једну победу, пласман у полуфинале ће изборити екипа која има бољи сет количник. Уколико је сет количник идентичан, пласман на Финални турнир ће изборити екипа која има бољи поен количник (појединачно за сваку утакмицу). У случају да је и поен количник идентичан о пласману у полуфинале ће одлучити “златни сет”.

Претходни текстНема одмора, следи Подгорица
Следећи текстНови члан ФК Црвена звезда долази из Бразила!