Звезда наставила низ максималних победа

39

Црвена звезда је наставила невероватан низ победа, од другог кола актуелни шампион је остварио све победе, чак седам, свих седам после само три сета, па су се после једног дана вратили на чело суперлигашке табеле.


 
Тренер црвено-белих Драган Кобиљски је пре неколико кола пронашао „тим који добија“ и води се девизом да га не треба мењати. Тако је било и у Крагујевцу, његова екипа је одиграла одлично, а тријумф ни једног тренутка није долазио у питање.
 
Као и у претходним мечевима најбољи су били Немања Јаковљевић и Александар Благојевић са по 15 поена, одличну подршку имали су у репрезентативцу Александру Околићу са девет и Максиму Буцуљевићу са шест.
 
На другој страни, најбољи поентер Радничког Угљеша Илић, иначе некадашњи играч Црвене звезде, заустављен је на десет поена, док је Вуловић имао девет.

Наше одбојкаше у уторак 15. децембра у дворани УСЦ Вождовац на Бањици очекује реванш меч шеснаестине финала Купа изазивача против израелског Хапоела из Кфар Сабе. Први меч у израелу црвено-бели су решили у своју корист резултатом 1:3. У наредном колу шампионата Црвена звезда дочекује Клек Србијашуме.

Раднички – Црвена звезда 0:3 (17:25, 18:25, 17:25)
Хала: СРЦ „Језеро“. Гледалаца: 150. Судије: Зоран Радовановић и Станислава Симић. Трајање меча: 69 минута.
РАДНИЧКИ: Павловић, Боровићанин 3, Гоић 5, Мартиновић 4, Петровић, Вуловић 9, Илић 10, Ковач, Рајковић 1, Кочановић 4, Пантовић (либеро), Протић (либеро). Тренер: Предраг Срећковић.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Околић 9, Јевтић (либеро), Ђурђевић, Шкрбић, Гмитровић 2, Милутиновић, Јаковљевић 15, Стојсављевић 5, Мунћан 2, Благојевић 15, Вељовић, Буцуљевић 6. Тренер: Драган Кобиљски.

Претходни текстБожовић и Доналд уочи Радника
Следећи текстЦрвена звезда јесењи првак