Црвено-беле у суботу дочекују Јединство (СП)

38

Одбојкашице Црвене звезде у суботу 12. децембра у оквиру 9. кола Винер Штетише Супер лиге дочекују Јединство из Старе Пазове.

После две победе над Железничаром (0:3) и Јединством из Ужица (3:1), црвено-беле су у претходном колу доживеле неуспех на гостовању у Суботици против НИС Спартака резултатом 3:1 и тренутно се налазе на 4. месту на табели са 5 победа и 3 пораза уз 16 бодова.

Са друге стране одбојкашице Јединства су, након пораза од Визуре (1:3), у прошлом колу забележиле тријумф над Крагуј Волејформом максималним резултатом 3:0. Као и Звезда, имају скор 5-3, али и бод мање, па се због тога налазе на 5. месту на табели.

Обе екипе су у среду у европским такмичењима доживеле пораз. Црвена звезда је у првом мечу осмине финала Купа ЦЕВ у Швајцарској изгубила од Волеј Кеница са 3:1, а истим резултатом је и Јединство поражено у првом мечу шеснаестине финала Купа изазивача у Француској од екипе Париз Сен Кло.

Утакмица 9. кола Винер Штетише Супер лиге између Црвене звезде и Јединства из Старе Пазове је на програму у суботу 12. децембра од 20 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Улазнице ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Владимир Симоновић и Станислава Симић.

Претходни текстЦрвено-бели поново у Истанбулу
Следећи текстАпел за јавност