Благојевић: Да наставимо победнички низ

56

Одбојкаши Црвене звезде ће по први пут као лидери у Винер Штетише Супер лиги дочекати наредно коло. Само два дана након победе у заосталом мечу над Новим Пазаром изабраници Драгана Кобиљског ће гостовати у 8. колу Радничком у Крагујевцу.

Црвено-бели се налазе у одличној форми. Нанизали су 6 максималних тријумфа у шампионату и пуни самопоуздања путују у Крагујевац.

Одбојкаши Радничког су после пораза од Војводине (3:0) у 5. колу остварили две везане победе, против Партизана (3:1) и Инђије (0:3). Налазе се на 6. месту са 4 победе и 3 пораза уз 11 бодова.

Најбољи у победи над Новим Пазаром био је коректор Александар Благојевић са 22 освојена поена.

Изузетно смо задовољни победом против Новог Пазара. Првенствено због тога што се утакмица завршила у три сета и због тога што нисмо потрошили много снаге. Верујем да и против Радничког можемо да завршимо утакмицу са максималним тријумфом и даћемо све од себе да тако и буде – рекао је Благојевић.

За Црвену звезду гостовања у „Језеру“ никада нису била лака и увек су водиле велике борбе.

Раднички се у односу на прошлу годину појачао и довео је нека звучнија имена, тако да сигурно неће бити лако. Поготово због тога што играмо на њиховом терену, у „Језеру“. Без обзира на све то сматрам да смо фаворити у том дуелу и да од нас зависи какав ће бити исход на крају меча – истакао је коректор Звезде.

Благојевић је пре доласка у Љутице Богдана бранио боје Радничког и управо он најбоље познаје каква атмосфера влада у „Језеру“.

И прошле године када смо играли у Крагујевцу било ми је изузетно драго да поново изађем на паркет у „Језеру“. Волим ту халу и вежу ме веома лепе успомене за њу. Увек сам максимално мотивисан када играмо против Радничког и надам се да ћу и сутра успети да одиграм меч на високом нивоу – закључио је Благојевић.

Утакмица 8. кола Винер Штетише Супер лиге између Радничког и Црвене звезде игра се у петак, 11. децембра, од 19 часова у Хали спортова Језеро у Крагујевцу. Меч ће судити Зоран Радовановић и Станислава Симић.

Претходни текстЦрвено-бела катедра на ФОН-у
Следећи текст„Велики и стабилни у проблемима и победама“