Маркус Вилијамс посетио фудбалере на тренингу!

48

Фудбалери Црвене звезде били су веома изненађени када се на послеподневном тренингу појавио и кошаркаш Црвене звезде, Маркус Вилијамс.

Плејмејкер који је након дуже паузе у петак, 4. децембра, поново обукао црвено-бели дрес и био један од заслужних за велику евролигашку победу Црвене звезде против Химкија, пожелео је да посети просторије фудбалског клуба.
Многи фудбалери нашег клуба прате и кошарку, те су редовни посматрачи утакмица КК Црвена звезда. То није промакло ни Маркусу Вилијамсу, па је амерички кошаркаш, који је постао један од миљеника Звездине публике, решио да обиђе своје колеге из фудбалског клуба и пожели им много среће у утакмици против Чукаричког која је на програму сутра (недеља, 6. децембар).
Маркус Вилијамс је посматрао тренинг црвено-белих, потом обишао и свлачионице првог тима. Разговарало се о синоћњој утакмици против Химкија, као и о наредним изазовима који чекају обе спортске секције СД Црвена звезда. Такође, Маркус је посетио и Звездину продавницу коју није напустио празних руку.

Претходни текстБожовић и Срнић уочи Чукаричког
Следећи текстЗвезда убедљива у вечитом дербију